Uudet terapeutit valmistuneet ja sivut julkaistu

Kirjoittaja 22.8.2018Ajankohtaista
Toukokuussa 2018 valmistui kymmenen innokasta terapeuttia uudistuneesta Kajava-terapeuttien koulutuksesta. Koulutuksen vetivät fysioterapeutti, opettaja, tietokirjailija Mika Pihlman ja Kajava-terapian grand old lady Liisa PuronenKajava-terapeutteja koulutetaan nyt Lempäälässä, Mika Pihlmanin ja Tuulia Luomalan isännöimässä koulutuskeskus Hakkarin Helmessä. Lue lisää sivujen kohdasta Kajava-terapeutit.
Kajava-terapian uuden nousun myötä julkaistiin myös uudet kotisivut. Löydät sivuilta tietoa tämän hienon, suomalaisen hoitomuodon perustasta ja historiasta sekä löydät terapeuttien yhteystiedot.

2 Comments

  • Marley Gates sanoo:

    Aitini Anna-Kaarina Holtta kavi nuorena tyttona Professori Kajavan hieronta-ja physioterapian kurssin Helsingissa .Han aloitti tyonsa Lappeenrannassa joskus 1950 luvulla. Onko hanesta tietoja nykyisilla terapetikoilla,han opetti Liisa Purosta ?

    • Anna Byckling sanoo:

      Hei, pahoittelen myöhästynyttä vastausta – kommenttisi oli päätynyt roskapostiin! Kyllä äitisi nimi ja opit olivat kurssilla jatkuvasti esillä, sillä Liisa Puronen opetti uusia terapeutteja 🙂

Leave a Reply